Sähkötyönjohtaja
SSAB Europe Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

SSAB Europe Oy hakee Raahen tehtaan terässulatolle sähkökunnossapitoon

SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat kunnossapidon sähkö- ja automaatiokunnossapidon työnjohtotehtävät ja työnsuunnittelu. Työssäsi vastaat erityisesti sähköturvallisuudesta, henkilöstön ja prosessien turvallisuudesta, tuotantolinjojen käyntivarmuudesta, ennakkohuoltotöiden ja häiriökorjausten toteutuksesta sekä työnsuunnittelusta ja työohjeistuksen ylläpidosta.

Edellytämme hakijalta AMK-insinöörin tai teknikon koulutusta sähkötekniikan alalta sekä työkokemusta teollisuuden sähkökunnossapidosta. Sinulla on edellytykset itsenäiseen työskentelyyn sähköalan ammattilaisena. Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta turvallisuuden, henkilöstön, toimintojen ja laitteiden kehittämiseen jatkuvan parantamisen hengessä. Vähintään tyydyttävä englanninkielen taito on välttämätön edellytys tehtävässä onnistumiseksi.

Toivomme sinulta hyvää teknistä osaamista, organisointi- ja yhteistyökykyä, oma-aloitteellisuutta sekä joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme monipuoliset ja haasteelliset tehtäväkokonaisuudet osaavien ja kokeneiden ihmisten parissa sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa terässulaton kunnossapitopäällikkö Jussi Voutilainen, puh. 050 387 8545, jussi.voutilainen@ssab.com.

Jätä hakemuksesi viimeistään 15.8.2021.

Linkki avoimeen paikkaan:

https://recruitmentssab.csod.com/ux/ats/careersite/12/home/requisition/6796?c=recruitmentssab&lang=fi-FI

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot