(Poistunut julkaisusta)

Sähkötyönjohtaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019
Liiketoimintamme kasvaessa vahvistamme tiimiämme ja haemme joukkoomme SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA Jyväskylään.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Erikoisalueenamme ovat liike- ja toimitilakiinteistöt.


Sähkötyönjohtajana vastaat Jyväskylän alueen esimiestehtävistä, tarjousten laskennasta ja operatiivisesta toiminnasta. Toimit tiiviissä asiakasyhteistyössä vastaten asiakkaalle raportoinnista, teknisestä neuvonnasta ja osallistumisesta asiakkaan toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimit myös tulosvastuullisena esimiehenä oman yksikkösi asentajille ja vastaat lisäksi nimettyjen kohteiden sähkötöiden valvonnasta, resursoinnista, työnjohdosta ja raportoinnista sekä työturvallisuudesta. Työ on vakituinen kokopäivätyö.


Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa sähköinsinöörin tai teknikon tutkintoa sekä riittävän laaja-alaista, mielellään yli 5 vuoden sähköalan työkokemusta. Olet tuloksentekijä, yhteistyökykyinen verkostoituja, tehokas organisoija ja joustava tiimipelaaja. Toimimme kiinteästi yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa, joten yhteistyötaitosi ovat tärkeässä roolissa tehtävässäsi. Sinulla tulee olla sähköpätevyys 1 tai 2, työssä tarvittavat muut lupapätevyydet, normaalit IT-taidot, B-ajokortti sekä oma auto. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee lisäksi olla nuhteeton tausta.


Tarjoamme sinulle monipuolisen näköalapaikan kehittyvän yrityksen kasvavassa yksikössä sekä ison talon edut.

Oletko etsimämme henkilö? Hae tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 13.10.2019. Liitäthän hakemukseesi mukaan myös CV:n.