(Poistunut julkaisusta)

Sähkötyönjohtaja
Stara

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen sähkötyönjohtajaa talotekniikkaan. Tule pitämään kanssamme huolta kaupungin rakennuskannasta!

Rakentajamme ovat erikoistuneet etenkin Helsingin kaupungin rakennusten korjaamiseen ja käytön aikaiseen remontointiin. Monet arvorakennusten ja erikoisrakenteiden korjaukset sekä entisöinnit ovat Staran käsialaa.  

Mitä teet?

Johdat ja kehität kahdeksan sähköasentajan tiimin työtä. Esimiehenä organisoit ja aikataulutat töitä sekä vastaat työturvallisuudesta. Sinulta hoituvat tarjoukset, tilaukset, reklamaatiot ja muut hallinnolliset työt. Osallistut myös koko rakennustekniikan osaston kehittämiseen.

Kuka olet?

Sinulla on sähköteknikon tai -insinöörin tutkinto ja useamman vuoden kokemus sähkö- ja teletekniikan töistä. Olet suorittanut sähköturvallisuustutkinto 1:n ja sinulla on voimassa olevat sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tulityökortit. Muut lupapätevyydet ja esimieskokemus luetaan eduksesi.

Olet tavoitteellinen, yhteistyökykyinen ja taitava verkostoituja. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja teet mielelläsi yhteistyötä Staran muiden osastojen ja asiakkaiden kanssa.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme vaihtelevan tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea. 

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä.  Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat konepajapäällikkö Mika-Matti Tahvanainen ja työpäällikkö Janne Veini. Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera 20.5. klo 16 mennessä Helsingin kaupungin rekrytointipalvelun sivulla www.helsinkirekry.fi, työavain on 43-40-19.

Lisätiedot: konepajapäällikkö Mika-Matti Tahvanainen, puh. 09 310 38015, mika.tahvanainen@hel.fi
ja työpäällikkö Janne Veini, puh. 09 310 39266, janne.veini@hel.fi