(Poistunut julkaisusta)

Sähkötyönjohtaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Puume Oy on myymälöiden ja kahvila-ravintola toimijoiden palveluun erikoistunut suomalainen yhtiö. Meillä on pitkän ja laajan kokemuksen omaava organisaatio sekä erottuvat, kilpailukykyiset tuotteet ja palvelut. Keskitymme ratkaisuihin, jotka vaikuttavat ostoympäristön suorituskykyyn ja asiakkaan ansaintaan, eli siis lisäävät myyntiä ja pitävät kustannukset kurissa. Erikoisalaamme ovat myymälöiden tutkimukset, suunnittelu- ja rakentamispalvelut, sähköurakointi, logistiikka, kalustaminen, varustaminen, asentaminen ja ylläpito. Meillä on 25 vuoden kokemus kustannustehokkaista kokonaisratkaisuista. Toimimme Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Etsimme nyt Puume Oy:lle Kainuuseen suorittavaan työhön osallistuvaa sähkötöiden työnjohtajaa.

Työnjohtajana ohjaat ja valvot työn sujuvuutta sekä työturvallisuutta, osallistut töiden käytännön toteutukseen myös itse suorittavaa työtä tehden, ja ohjaat resursseja työsuunnitelman mukaisesti.

Odotamme sinulta alan koulutusta, työkokemusta monipuolisista asennustöistä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, ja voimassa olevia työturva- ja sähkötyöturvakortteja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Impiö Puume Oy:stä 050 390 0824 tai sami.impio@puume.fi. Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Päivi Rantsiin 044-412 4487 tai paivi.rantsi@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.