(Poistunut julkaisusta)

Sähkötyönjohtaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

Sähköalan osaaja, haluatko kehittää osaamistasi esimiestehtävissä? Meillä on paikka sinulle!

Haemme konepajayritykseen Kajaaniin sähkötyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on rekrytoituminen asiakasyritykseemme. Toivomme, että voisit aloittaa työt syksyllä.

Sähkötyönjohtajana vastaat sähköalan ammattilaisista koostuvasta tiimistä. Tehtäväviisi kuuluu työnjakoa, organisointia ja työn ohjausta. Pääset näyttämään kykysi ongelmien ratkonnassa, sosiaalisissa tilanteissa ja työyhteisön luomisessa. Sinun esimerkilläsi ja käyttäytymisellä on suuri vaikutus niin tulokseen kuin työilmapiiriin. Työsi on keskeytymätöntä kaksi- ja kolmivuorotyötä.

Etsimme hyvän asenteen omaavaa, sosiaalista tiimipelaaja, joka haluaa puhaltaa yhteen hiileen kollegoidensa kanssa. Kilometrin mittaista CV:tä ei tarvita vaan asenne, osaaminen ja persoona ovat valttikortteja!

OIet hakemamme henkilö, jos

  • sinulla on soveltuva koulutus (esim. sähköinsinööri) ja mielellään S2-pätevyys
  • sinulla on kokemusta esimiestehtävistä
  • sinulla on hyvät yhteistyötaidot, mutta tilanteen edellyttäessä olet jämäkkä
  • tulet toimeen niin suomen kuin englannin kielellä.

Rekrytoidut joustavaan, nopeaan ja laadukkaaseen alan toimija, jolla on pitkät perinteet konepajateollisuudessa. Saat haastavan tehtävän ja pääset kehittymään työnjohtotehtävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Kristiina Vormala Barona Engineering'iltä (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.