(Poistunut julkaisusta)

Sähkötyönjohtaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Oletko sähköalan ammattilainen vailla uusia haasteita? Tässä olisi sinulle loistava mahdollisuus edetä askeleen edemmäs urallasi!


Haemme nyt SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA asiakkaallemme Rovaniemen alueelle.

Hakemamme henkilö on sähköalan ammattilainen, jolla on työkokemusta ja tuntemusta alalta sekä vähintään sähköasentajan perustutkinto. Tulisit työskentelemään yrityksen johdon työparina työnjohtajaroolissa. Työtehtäviisi kuuluu mm. tilauksien hoitaminen, tarjoukset, työmaa selvitykset, reklamaatiot ja työmaakäynnit. Työkohteet ovat pääasiassa isompia työmaita, kuten kerrostaloja ja muita isoja kiinteistöjä.

Edellytämme hakijalta vastuuntuntoista työotetta, palveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä. Lisäksi tehtävä vaatii järjestelmällisyyttä, raportointikykyä ja hyviä ATK-taitoja. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla voimassa olevat sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tulityökortit.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen arkityön huipputiimissä! Työsuhde alkaa ensin määräaikaisena vuokratyösuhteena, josta hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoive. Paikka täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja Jennika Puomiselta 050 409 7304 / jennika.puominen@personalhuset-sg.com


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.