(Poistunut julkaisusta)

Sähkötyönjohtaja
Arkea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Oletko sinä etsimämme sähkötyönjohtaja, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Haemme loistotyyppiä sähkötyönjohtajan vakituiseen tehtävään kehittämään ja kasvattamaan teknistä osastoamme. Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, hyvän ja innostavan työporukan sekä monipuoliset vaikuttamismahdollisuudet toimialan kehittämiseen.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, tarvittavia lupia sähkötyönjohtajana toimimiseen, vähintään S2 ja S3 tai vanhan lainsäädännön vastaavia rekisteröityjä pätevyyksiä, esimieskokemusta sekä näyttöä liiketoiminnan kasvattamisesta ja verkostoitumisesta alalla. Ajokortti on välttämätön tässä tehtävässä.

Liity joukkoomme tekemään ensiluokkaista jälkeä ja varmistamaan, että asiakkaan arki rokkaa ja rollaa. Toimintaamme ohjaa jatkuva laadun parantaminen. Hyödynnämme työssämme uusimpia välineitä, teknologiaa sekä digitalisaatiota. Tärkein linkki jokapäiväisessä työssä on kuitenkin osaava henkilökuntamme.

Tuntuuko tehtävä omalta? Hae paikkaa liittäen hakemukseesi cv palkkatoiveineen 4.3. mennessä.

Hae kiireen vilkkaa, sillä täytämme paikan sopivan hakijan löydettyämme. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Sanna Lehtinen, yhteydenotot sähköpostitse sanna.m.lehtinen@arkea.fi.