(Poistunut julkaisusta)

Sähkötyönjohtaja / työnjohtoharjoittelija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!


Haemme nyt SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA / TYÖNJOHTOHARJOITTELIJAA Helsinkiin.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi LVISA-tekniikan, kiinteistöhuollon ja energiahallinnan taitajia. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet.

Sähkötyönjohtajana toimit tiiviissä asiakasyhteistyössä vastaten asiakkaalle raportoinnista, teknisestä neuvonnasta sekä osallistumisesta asiakkaan toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimit tulosvastuullisena esimiehenä oman yksikkösi asentajille ja vastaat lisäksi nimettyjen kohteiden sähkötöiden valvonnasta, resursoinnista, työnjohdosta, raportoinnista sekä työturvallisuudesta. Tehtävään kuuluu myös kustannusarvio- ja tarjouslaskentaa. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkeen, klo. 7-16 välille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa sähköinsinöörin tai teknikon tutkintoa, mutta tehtävä soveltuu myös opintojen loppuvaiheessa olevalle, mikäli sinulla on aikaisempaa työkokemusta sähköasennuksista sekä riittävän laaja-alaista kokemusta kiinteistöjen sähköteknisistä järjestelmistä. Eduksi katsotaan kokemus työnjohtajana toimimisesta. Tehtävässä tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa ja kohtalaista englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa, hyvät IT-taidot sekä B-ajokortin. Mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi. Toivomme sinun olevan tuloksentekijä, yhteistyökykyinen verkostoituja, tehokas organisoija ja joustava tiimipelaaja. Toimimme kiinteästi yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa, joten yhteistyötaitosi ovat tärkeässä roolissa tehtävässäsi.

Meiltä saat kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Kai Simonen numerosta 0400 866085.