(Poistunut julkaisusta)

Sähkötyönjohtaja Tampereelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä! Haemme nyt SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA Tampereen seudulle.
 
ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Sähkötyönjohtajana toimit tiiviissä asiakasyhteistyössä vastaten asiakkaalle raportoinnista, teknisestä neuvonnasta sekä osallistumisesta asiakkaan toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimit myös tulosvastuullisena esimiehenä oman yksikkösi asentajille ja vastaat lisäksi nimettyjen kohteiden sähkötöiden valvonnasta, resursoinnista, työnjohdosta ja raportoinnista sekä työturvallisuudesta. Tehtävään kuuluu myös kustannusarvio- ja tarjouslaskentaa.


Tehtävässä menestyminen edellyttää esimieskokemusta, tehtävään soveltuvaa sähköinsinöörin tutkintoa sekä riittävän laaja-alaista kokemusta sähkö- ja telelaitteistojen järjestelmistä ja mielellään vähintään kolmen vuoden sähköalan työkokemusta. Olet tuloksentekijä, yhteistyökykyinen verkostoituja, tehokas organisoija ja joustava tiimipelaaja. Toimimme kiinteästi yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa, joten myös yhteistyötaitosi ovat tärkeässä roolissa tehtävässäsi. Sinulla tulee olla sähköpätevyys 1 tai 2, ja työssä tarvittavat muut lupapätevyydet.


Tarjoamme sinulle haastavan, kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa sekä näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemus  viimeistään 21.1.2020, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Mikko Siltanen 050 409 4929.