(Poistunut julkaisusta)

Sähkötyönjohtaja Tampereelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!


Haemme nyt SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA Tampereen seudulle.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Sähkötyönjohtajana toimit tiiviissä asiakasyhteistyössä vastaten asiakkaalle raportoinnista, teknisestä neuvonnasta sekä osallistumisesta asiakkaan toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimit myös tulosvastuullisena esimiehenä oman yksikkösi asentajille ja vastaat lisäksi nimettyjen kohteiden sähkötöiden valvonnasta, resursoinnista, työnjohdosta ja raportoinnista sekä työturvallisuudesta. Tehtävään kuuluu myös kustannusarvio- ja tarjouslaskentaa.


Tehtävässä menestyminen edellyttää esimieskokemusta, tehtävään soveltuvaa sähköinsinöörin tutkintoa sekä riittävän laaja-alaista kokemusta sähkö- ja telelaitteistojen järjestelmistä ja mielellään vähintään kolmen vuoden sähköalan työkokemusta. Olet tuloksentekijä, yhteistyökykyinen verkostoituja, tehokas organisoija ja joustava tiimipelaaja. Toimimme kiinteästi yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa, joten myös yhteistyötaitosi ovat tärkeässä roolissa tehtävässäsi. Sinulla tulee olla sähköpätevyys 1 tai 2, ja työssä tarvittavat muut lupapätevyydet.


Tarjoamme sinulle haastavan, kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa sekä näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemus  viimeistään 15.5.2019, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Mikko Siltanen 050 409 4929.


ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.