(Poistunut julkaisusta)

Sähkötyönjohtaja, SKODA TRANSTECH Oy
Skoda Transtech Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2020

Skoda Transtech on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Kiskokaluston suunnittelusta ja valmistuksesta meillä on kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta, ja olemmekin erityisen ylpeitä valmistamistamme kaksikerroksisista matkustajavaunuista sekä matalalattiaraitiovaunuista. Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, tehdas Otanmäessä ja kunnossapitoyksikkömme toimivat Helsingissä sekä Tampereella. Vuodesta 2015 alkaen Skoda Transtech on ollut osa tsekkiläistä Skoda Transportation Group -konsernia, jolla on Skoda Transtechin lisäksi tytäryhtiöitä myöskin Saksassa, Unkarissa ja Venäjällä.

Haemme Skoda Transtechin Otanmäen tehtaalle

SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA

Oletko tehdasympäristössä kuin kotonasi ja sinulla on palava halu olla kehittämässä yhä parempaa kiskokalustotuotantoa? Nyt sinulle tarjoutuu mahdollisuus päästä sähkötyönjohdon tehtäviin tehtaamme varusteluosastolle mielenkiintoisten kiskokalustotuotteidemme pariin.

Sähkötyönjohtajana pääset toimimaan vastuullisessa tehtävässä oman työnjohtoalueesi lähiesimiehenä kiskokaluston varustelussa, ja tehtävänäsi korostuu varustelutoiminnan sekä alaistesi turvallisuus- ja päivittäisjohtaminen niihin liittyvine raportointeineen. Työturvallisuus on aina kaiken toimintasi ytimessä, ja vastaat työsuojeluohjeiden- ja määräyksien noudattamisesta ja jalkauttamisesta tiimisi keskuudessa, sekä siitä, että työt tehdään joka tilanteessa turvallisesti. Lähiesimiehenä oleellinen osa työtäsi on myös alaistesi työsuhteeseen sekä hyvinvointiin liittyvistä asioista vastaaminen, kuten työtuntien kuittaaminen ja tiimin sisäisten asioiden selvittäminen, yhteistyössä yrityksen henkilöstöhallintotiimin kanssa. Vastaat siitä, että työt tehdään teknisesti ja taloudellisesti mahdollisimman tehokkaasti annettujen resurssien ja aikataulujen puitteissa. Tehtävässä tulet toimimaan tuotantoinsinöörin alaisuudessa sekä kiskokaluston varustelun muiden työnjohtajien rinnalla, joten saat ympärillesi työsi tueksi myös asiantuntevan tiimin.

Odotamme että sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekniikan korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan, jos olet ehtinyt kerryttää työkokemusta vastaavista tehtävistä ja omaat voimassaolevan sähkötyöturvallisuuskortin (SFS 6002), sekä käytät työssäsi sujuvasti erilaisia IT-ohjelmia. On myös ehdoton etu, mikäli sinulla on aiempaa esimieskokemusta, mutta tärkeintä on että kykenet ihmisten johtamiseen ja haluat kehittää itseäsi tällä osa-alueella. Työnjohtajan tehtävissä menestyminen edellyttää vahvoja yhteistyö- ja johtamistaitoja sekä neuvottelukykyä, jotta kykenet haastavissakin tilanteissa kannustamaan tiimiäsi pääsemään asetettuihin tavoitteisiin. Myöskin oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisutaidot korostuvat, sillä sinun tulee löytää keinoja tuotannossa esiintyvien häiriöiden ja ongelmatilanteiden ehkäisemiseksi.

Skoda Transtechilla pääset osaksi noin 600 ammattilaisen kasvavaa joukkoa - yhtiöstämme löytyy eri toiminnoista monipuolisesti asiantuntemusta ja osana konsernia muodostamme vahvan kiskokalusto- ja konepaja-alan toimijan. Työnteossamme korostuvat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus ja yhteistyö. Työssäsi osallistut huippulaadukkaiden kiskokalustotuotteidemme valmistamiseen, ja työsi tukee kestävää kehitystä parantaen moderneja joukkoliikenneratkaisuja. Olemme mukana haastavissa, mielenkiintoisissa ja laajoissa kiskokalustoprojekteissa, joten tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen, uralla etenemiseen ja kansainvälisen kokemuksen kartuttamiseen.

Mikäli haluat olla kehittämässä kanssamme tulevaisuuden kiskokalustotuotantoa, hae mukaan! Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen, ja toivomme että pystyisit aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa ja hakemukset voi lähettää

Pasi Pellikka
050 444 4466,
pasi.pellikka@sihti.fi