(Poistunut julkaisusta)

Sähkötyönjohtaja Sähköpare Oy:lle
Sähköpare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Haemme arvostetulle asiakasyrityksellemme Sähköpare Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen työnjohtajaa kiinteistöjen sähköistysprojekteihin pääkaupunkiseudulle.

Tehtävänkuvaus:

Työnjohtajana vastaat sähköasennustöistä asiakaskohteissamme. Tehtäväviisi kuuluu työnsuunnittelua, organisointia ja työn ohjausta. Pääset näyttämään kykysi ongelmien ratkaisussa, sosiaalisissa tilanteissa ja teknisten ratkaisujen toteutuksessa. Sinun esimerkilläsi ja asenteellasi on suuri vaikutus niin työn tulokseen kuin työilmapiiriinkin. Sähköistysprojektien kohteet ovat pääasiassa isoja toimistorakennuksia ja julkishallinnon kohteita pääkaupunkiseudulla.

Tehtävään haetaan yhteistyökykyistä, joustavaa ja positiivista henkilöä, joka pystyy toimimaan hyvin asiakasrajapinnassa ja asennustiimissä.

Toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. sähköinsinööri, sähköteknikko tai pitkä kokemus vastaavana sähköasentajana
  • Usean vuoden kokemusta kiinteistösähköistyksistä
  • Kykyä suoriutua itsenäisesti työnjohto- ja projektinhallintatehtävistä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Normaalit ATK-taidot

Eduksi katsomme:

  • Englannin kielen taidon

Tarjoamme mahdollisuutta syventää työnjohdon osaamistasi arvostetussa yrityksessä, joka tarjoaa mainiot uranäkymät ja mahdollisuuden kehittymiseen.

Mikäli työpaikka herätti kiinnostuksesi, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Baronalta lisätietoja antaa Markku Leinonen, puh 050 472 6723, markku.leinonen@barona.fi