(Poistunut julkaisusta)

Sähkötyönjohtaja /projektipäällikkö Äänekoskelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Haemme nyt sähkötyönjohtajaa /projektipäällikköä Äänekoskelle.


ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.


Sähkötyönjohtajana vastaat sähkötyötiimin tehtävien organisoinnista ja innostavasta esimiestyöstä, ja huolehdit nimettyjen kohteiden sähkötöiden valvonnasta, resursoinnista, työnjohdosta ja raportoinnista, unohtamatta työturvallisuutta.


Projekteista vastaavana toimit tiiviissä asiakasyhteistyössä, vastaten asiakkaalle raportoinnista, teknisestä neuvonnasta sekä osallistumisesta asiakkaan toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi.  Etsimämme henkilö on myyntihenkinen ja kehityslähtöinen, joka osaa hyödyntää näitä taitoja asiakastyössä. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-16 välille.


Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää alan koulutusta, kuten sähköinsinööri tai teknikko, sekä relevanttia työkokemusta vähintään viiden vuoden ajalta. Liiketoiminnan tulosvastuullinen johtamiskokemus, samoin kuin näyttö menestyksekkäästä asiakas- ja esimiestyöstä ovat eduksi. Työssä tulee hallita yleisimmät tietojärjestelmät, huoltokirjat ja SAP. Työ edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa sekä kohtuullista englannin kielen taitoa. Tarvitset työssä myös hyviä IT-taitoja, sekä B-ajokortin ja mahdollisuuden oman auton käyttöön.


Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mahdollisuuksia täynnä olevan työn. ISS globaalina toimijana tarjoaa mahdollisuuden osallistua myös kansainvälisiin projekteihin, ja luo mahdollisuuksia erilaisille urapoluille. Panostamme aktiivisesti esimiestyön tukemiseen edistyksellisen robotiikan ja automatiikan keinoin, minkä tarkoituksena on vähentää kiirettä, jotta esimies voi keskittyä olennaiseen - tiimin tukemiseen ja työn johtamiseen. 


Tule rakentamaan ISS:lle oma uratarinasi. Jätä hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta viimeistään 28.02.2021.


Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Marko Pulkkinen, puh. 050 409 3673 ja huoltopäällikkö Juha Rantanen 050 564 8205.