Sähkötyönjohtaja, osa-aikainen
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA GroupiaOlemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Sähköalan asiakkaamme hakee osa-aikaista
SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA sähköasennuksiin ja -urakointiin tuntitöihin. Tehtävässäsi vastaat esimiestöistä, töiden organisoinnista ja töiden ohjauksesta.  Tehtävässä menestyminen edellyttää S1-pätevyyttä ja A-urakointilupia. Myös kokenut nokkamies voi tulla kyseeseen edellyttäen, että hänellä on tarvittavat luvat.
Kohteet sijaitsevat Kajaani-Sotkamo -alueilla. Tehtävän aloitus mahdollisimman pian.
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi.

Kiinnostuitko? Täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme, sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin:

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1238504
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kainuu