Sähkötyönjohtaja meriteollisuuteen (Turku)
Mobimar Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Mobimar Oy suunnittelee ja rakentaa omissa tiloissaan ja omalla henkilöstöllään erilaisia aluksia, laivojen erikoislaitteita sekä arkkitehtonisesti vaativia rakenteita risteilijälaivoihin. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 50 henkilöä, ja useat projektit toteutetaan kansainvälisille asiakkaille. Työ- ja matkustajaveneiden lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu öljyntorjuntajärjestelmät sekä turistisukellusveneet. Lähes puolet maailman turistisukellusveneistä on Mobimarin valmistamia.
 
Etsimme nyt sähkötyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.
 
Monipuolisessa tehtävässä pääset osallistumaan eri hankkeiden toteuttamiseen aina konseptivaiheesta loppuasennukseen. Vastuullasi on projektien sähköinen toteutus. Suunnittelutehtävien lisäksi osallistut käytännön asennuksiin ja työnjohdollisiin tehtäviin. Sähkötyönjohtajana määrittelet tarvittavat materiaalimäärät projektien toteuttamiseksi. Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä projektijohdon sekä rakennesuunnittelijoiden kanssa. Lisäksi olet yhteyshenkilönä sähkötöiden alihankkijoihin.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta (esim. sähköinsinööri tai teknikko) sekä aikaisempaa kokemusta sähköalan työnjohto- ja/tai suunnittelutehtävistä. Voit myös olla vankan sähköasennustaustan omaava ammattilainen, jolla on halua edetä haastavampiin tehtäviin. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja, hyvää vastuunkanto- ja paineensietokykyä sekä joustavuutta. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta, sillä suurin osa loppuasennuksista tehdään ulkomailla. Lisäksi arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan, sekä halua kehittää itseään jatkuvasti.
 
Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä sekä mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Tehtävässä pääset työskentelemään eteenpäin menevässä ja kannustavassa työyhteisössä ja sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti.
 
Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle 19.5.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "sähkötyönjohtaja". Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265008
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku