Sähkötyönjohtaja Kajaaniin
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Haemme Kajaaniin SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA

Vastuullasi sähkötyönjohtajana sinulla on sähköalan ammattilaisista koostuva tiimi. Jokapäiväisiin työtehtäviisi kuuluu organisointi, työnjako ja työn ohjaus. Ratkaiset jatkuvasti ongelmia tuotannossa, luot hyvää ilmapiiriä ja olet kontaktissa alaisiisi ja muihin esimiehiin.

Tehtävänäsi korostuu varustelutoiminnan sekä alaistesi turvallisuus- ja päivittäisjohtaminen niihin liittyvine raportointeineen. Työturvallisuus on aina kaiken toimintasi ytimessä, ja vastaat työsuojeluohjeiden- ja määräyksien noudattamisesta ja jalkauttamisesta tiimisi keskuudessa, sekä siitä, että työt tehdään joka tilanteessa turvallisesti. Lähiesimiehenä oleellinen osa työtäsi on myös alaistesi työsuhteeseen sekä hyvinvointiin liittyvistä asioista vastaaminen, kuten työtuntien kuittaaminen ja tiimin sisäisten asioiden selvittäminen, yhteistyössä yrityksen henkilöstöhallintotiimin kanssa. Vastaat siitä, että työt tehdään teknisesti ja taloudellisesti mahdollisimman tehokkaasti annettujen resurssien ja aikataulujen puitteissa.

Odotamme että sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekniikan korkeakoulututkintoa. Eduksi katsotaan, jos olet ehtinyt kerryttää työkokemusta vastaavista tehtävistä ja omaat voimassa olevan sähkötyöturvallisuuskortin (SFS 6002), sekä käytät työssäsi sujuvasti erilaisia IT-ohjelmia. On myös ehdoton etu, mikäli sinulla on aiempaa esimieskokemusta, mutta tärkeintä on, että kykenet ihmisten johtamiseen ja haluat kehittää itseäsi tällä osa-alueella. Työnjohtajan tehtävissä menestyminen edellyttää vahvoja yhteistyö- ja johtamistaitoja sekä neuvottelukykyä, jotta kykenet haastavissakin tilanteissa kannustamaan tiimiäsi pääsemään asetettuihin tavoitteisiin. Myös oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisutaidot korostuvat, sillä sinun tulee löytää keinoja tuotannossa esiintyvien häiriöiden ja ongelmatilanteiden ehkäisemiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ja hakemukset voi lähettää
Sihti Pohjois-Suomi
Markus Kilpeläinen 050 444 4495 markus.kilpelainen@sihti.fi

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451454
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Markus Kilpeläinen (markus.kilpelainen (a) sihti.fi)
  • Puhelin: +358 504444495
  • Sijainti: Kajaani, Kajaani