(Poistunut julkaisusta)

Sähkötyönjohtaja Jyväskylään
Bravida Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Haluaisitko kehittyä? Saatko energiaa vaihtelevasta ja nopeatempoisesta työstä mukavassa ympäristössä? Meillä saat vastuuta ja pystyt käyttämään osaamistasi sekä ylittämään asiakkaan odotukset. 

Haemme sähkötyönjohtajaa iloiseen joukkoomme Jyväskylään.

Työnjohtajana roolisi tärkeimmät tehtävät ovat johtaa päivittäin työntekijöitä niin huollon kuin urakoinnin töissä. Pidät kiinni aikatauluista ja teet materiaali- ja tarvikehankintoja työmaakohteisiin, sekä autat tarjousten laadinnassa ja laskennassa. Laadunvalvonta, työturvallisuus ja asiakassuhteiden hoito on sinulle luontainen asia.

Etsimme Sinua, jolla on tehtävään sopiva koulutus ja kokemus. Menestyksen avaimet edellyttävät: 

 • tehtävään soveltuva koulutus
 • kokemusta erilaisten sähköasennusprojektien vetämisestä
 • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelua
 • aktiivista ja tuloshakuista asennetta 

Jotta viihdyt ja onnistut Bravidalla, sinun on

 • oltava joukkuepelaaja -  Bravidalla teemme tiimityötä. Ilmapiiri on avoin ja ystävällinen, ja autamme töissä toinen toisiamme.
 • osattava johtaa itseäsi - Työntekijöiden osaaminen ja voima tekevät Bravidasta voittajajoukkueen. Jokainen työntekijä on tärkeä!
 • pyrittävä aina kehittymään paremmaksi - Teemme joka päivä yhdessä töitä, jotta olemme vieläkin parempia siinä mitä teemme.
 • oltava luotettava - Bravidalla työt tehdään huolellisesti. On tärkeää saapua pitää kiinni sovituista aikatauluista, olla rehellinen ja lojaali ja pitää lupauksensa 
 • Kiinnostuitko? Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Lähetä CV:si ja hakukirjeesi viimeistään 31.3.2020! 

  Bravida on Pohjoismaiden johtava taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja, joka työllistää noin 12 000 ammattilaista. Bravida tarjoaa sekä erikoispalveluita että kokonaisratkaisuja sähkö-, lämpö-, vesi- ja ilmastointitekniikassa, ja ne kattavat talotekniikan koko elinkaaren suunnittelusta asennukseen, käyttöön ja ylläpitoon. Bravida toimii yli 140 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. www.bravida.fi

  Yhteyshenkilöt

  Markus Hämäläinen
  0504722176
  markus.hamalainen@bravida.fi