(Poistunut julkaisusta)

Sähkötyönjohtaja Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018
Haemme SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA Helsingin seudulle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Sähkötyönjohtajana toimit tiiviissä asiakasyhteistyössä vastaten asiakkaalle raportoinnista, teknisestä neuvonnasta sekä osallistumisesta asiakkaan toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimit tulosvastuullisena esimiehenä oman yksikkösi asentajille ja vastaat lisäksi nimettyjen kohteiden sähkötöiden valvonnasta, resursoinnista, työnjohdosta ja raportoinnista sekä työturvallisuudesta. Tehtävään kuuluu myös kustannusarvio- ja tarjouslaskentaa. Tehtävä on kokoaikainen ja työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkeen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa sähköinsinöörin –tai teknikon tutkintoa sekä riittävän laaja-alaista kokemusta kiinteistöjen sähköteknisistä järjestelmistä ja mielellään vähintään kahden vuoden työkokemusta em. järjestelmistä. Tehtävässä tarvitset myös hyvää IT-osaamista. Kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme sinun olevan tuloksentekijä, yhteistyökykyinen verkostoituja, tehokas organisoija ja joustava tiimipelaaja. Toimimme kiinteästi yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa, joten yhteistyötaitosi ovat tärkeässä roolissa tehtävässäsi.


Meiltä saat kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.3.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Leppälä klo. 8-16.


ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.