(Poistunut julkaisusta)

Sähkötyöjohtaja Turkuun
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haemme asiakasyrityksellemme SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA Turkuun. Kyseessä on määräaikainen työsuhde, jossa mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Työ alkaa mahdollisimman pian. Kyseessä on vakavarainen ja arvostettu kiinteistöjen ja teollisuuden teknisiin ratkaisuihin keskittyvä asiakasyritys.

Vastuullasi on muutama työmaakohde, jossa työskentelee 5-7 asentajaa. Keskeisin työtehtäväsi on työmaiden vetäminen, organisointi sekä tarjouslaskenta. Tehtävänkuvaan kuuluu myös paperityöt ja normaalit työmaakäytännöt. Olet asiakaslähtöinen tiimityöskentelijä, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta työnjohtajan roolista sekä tiimin johtamisesta. Edellytämme sähköasentajan koulutusta, voimassaolevaa työturvallisuus- ja sähkötyökorttia.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Nelli Mattila, nelli.mattila@adecco.fi tai 040 703 5375. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.