(Poistunut julkaisusta)

Sähkötuotteiden myyjä – Lohja
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Oletko sähköalan ammattilainen? Haluatko olla osa rautaisista ammattilaisista muodostuvaa tiimiä, jossa on oikea tekemisen meininki? Tämä on upea rooli sinulle, jolla on jo kokemusta sähkötuotteiden parista ja haluat aktiivisesti kehittää itseäsi myyjänä.

 

Haemme Länsi-Uusimaata palvelevaan Lohjan yksikköömme

SÄHKÖTUOTTEIDEN MYYJÄÄ

vastaamaan omalta osaltaan kannattavien ja uskollisten asiakassuhteiden luomisesta ja ylläpidosta.

Tämä tehtävä pitää sisällään monipuolisen toimenkuvan: pääset tekemään myyntityötä sekä myymälässä että ”ulkona” asiakaskäynneillä. Saat myydäksesi monipuolisen valikoimamme, omat vastuuasiakkaat sekä mahdollisuuden kehittää aluemyyntiä. Työntekijöidemme sanoin saat sopivassa suhteessa sekä vapautta että vastuuta. Takaamme, että tässä työssä pääset näkemään työsi tulokset!

Hakemallamme henkilöllä on sähköpuolen tuotetuntemusta (esim. oman myynti- tai asentajataustan myötä) ja aito asiakaspalveluasenne. Toimintaasi kuvaa energisyys, avoimuus ja mutkattomuus. Haluat myydä asiakkaalle häntä kokonaisvaltaisesti hyödyttäviä ratkaisuja ja siinä sinua auttaa tiimisi lisäksi kiinnostus oppia uutta. Lisäksi haluat aidosti auttaa niin omaa tiimiäsi kuin asiakkaitasi ja pidät yllä innostunutta ilmapiiriä. Kaupallinen tai tekninen koulutus, LVI-tuotteiden tai teollisuudessa tarvittavien tuotteiden osaaminen ja kokemus b-to-b myyntityöstä katsotaan eduksi. Arvostamme työntekijöissämme halua kehittyä ja kantaa vastuuta.

Tässä tehtävässä pääset löytämään ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin ja syventämään tuotetuntemustasi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus oppia sähkötuotteiden lisäksi niin LVI- ja teollisuustuotteista. Työskentelet pääsääntöisesti myymälässä, minkä lisäksi sinulla on omaa asiakaskuntaa ja asiakasvastuuta.

Tehtävä on vakituinen päivätyö.

Mikäli haluat olla osana pohjoismaista, kasvavaa liiketoimintaa, liity osaavaan joukkoomme ja lähetä hakemuksesi tästä linkistä maanantaihin 6.5.2019 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lohjan yksikön päällikkö Tomi Penttinen p. 040 161 7420. Parhaiten hänet tavoittaa perjantaisin.

Tervetuloa Ahlsellille!

 

Ahlsell on siellä missä ihmiset asuvat, tekevät työtään ja elävät elämäänsä. Alansa merkittävänä toimijana Ahlsell vie kehitystä eteenpäin ammattilaisten kanssa, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima kestäviä tuotteita ja palveluja, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.