(Poistunut julkaisusta)

Sähkötoimilaiteasentaja AUMA Finland Oy
AUMA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme arvostetulle yhteistyökumppanillemme AUMA Finland Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen sähkötoimilaiteasentajaa.

Tehtäväsi koostuvat teollisuusventtiilien automatisoinnissa käytettävien AUMA-toimilaitteiden sähköisistä ja mekaanisista huolto- ja kunnossapitotöistä. Työt tehdään asiakaskohteissa kentällä tai yrityksen omissa tiloissa Espoossa.

Hakijoilta edellytämme sähkö-/automaatioalan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta teollisuuden huolto- tai asennustöistä. Tehtävä sopii asiakastilanteissa toimeen tulevalle ja omatoimiselle ammattilaiselle, joka kykenee toimimaan itsenäisesti tai osana työryhmää. Arvostamme periksiantamatonta asennetta, halua sitoutua yritykseen sekä kykyä kehittyä alan ammattilaiseksi hyvällä asenteella ja motivaatiolla. Suomen kielen taidon lisäksi vaadimme myös perustasoista englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Paikkaan valitulle henkilölle tarjoamme hyvillä työsuhde-eduilla ja kilpailukykyisellä palkalla varustetun pitkäaikaisen työsuhteen. Työssä pääset osaksi alallaan arvostetun yrityksen ammattitaitoista ja kannustavaa huollon tiimiä. Tehtäväkenttäsi on hyvin monipuolinen ja antaa sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi, jonka lisäksi osaamisestasi huolehditaan erillisillä koulutuksilla koko työsuhteen ajan. Alkuun saat luonnollisesti myös kattavan perehdytyksen tuotteisiin ja työtehtäviin.

Mikäli tunnistat itsesi ilmoituksesta, jätä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa Markus Korpela numerosta 0504648493, arkisin klo 9-15.