(Poistunut julkaisusta)

Sähkötöidenjohtaja, Xylem Water Solutions Suomi Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Xylem-konserni on yksi maailman johtavista nesteiden käsittelyyn erikoistuneita yrityksiä. Xylem tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja energiatehokkaita ratkaisuja vedenkäsittelyyn. Xylem-konserni työllistää globaalisti noin 17000 henkilöä yli 50 maassa ja Suomessa yhtiön palveluksessa on noin 35 vesialan ammattilaista.

 

Olemme maailmanlaajuinen tiimi, jolla on yhteinen tavoite: haluamme luoda edistyneitä teknisiä ratkaisuja maailman vesihaasteisiin. Keskeistä työssämme on kehittää uusia tekniikoita, jotka parantavat tapaa jolla vettä käytetään, säästetään ja kierrätetään tulevaisuudessa. Tuotteemme ja palvelumme auttavat siirtämään, käsittelemään ja analysoimaan vettä sekä palauttamaan sitä ympäristöön niin kodeissa, julkisrakennuksissa, kunnallistekniikassa, teollisuudessa kuin maataloudessa. Xylem tarjoaa lisäksi kattavan portfolion älymittausta, verkkoteknologioita ja edistyneitä veden, kaasun ja sähkön dataanalyysejä. Meillä on yli 150 maassa vankat ja pitkäaikaiset suhteet asiakkaisiin, jotka tuntevat meidät tehokkaasta johtavien tuotemerkkien ja sovellusasiantuntemuksen yhdistelmästä, sekä halusta keskittyä kattavien ja kestävien ratkaisujen kehittämiseen.

 

http://www.xylemwatersolutions.com/scs/finland/fi/Sivut/default.aspx

 


Haemme Xylem Water Solutions Suomi Oy:lle sähkötöidenjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

 

Tehtäviisi kuuluvat sähkötöidenjohtajan vastuut ja tehtävät sekä projektit. Vastaat muun muassa automaatiojärjestelmien asennuksista ja vianetsinnästä, sähköjen vetämisestä sekä sähkövikojen selvityksestä. Teet myös käyttöönottotarkastuksia, pumppaamoiden kytkentöjä, kaapeloinnin mitoituksia sekä muita huolto- ja suunnittelutehtäviä. Työskentelet aktiivisesti eri asiakaskohteissa, minkä lisäksi ohjeistat asiakkaita ja henkilöstöä puhelimitse.

 

Työssä menestyäksesi sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta sähkötöiden johtamisesta ja sinulla on S2 suoritettuna. Tunnet sähkötöidenjohtajan lakisääteiset velvoitteet ja ammattitaitovaatimukset sekä keskeiset määräykset, standardit ja ohjeet.

 

Tehtävä sopii itseohjautuvalle ja ammattitaitoiselle sähköalan osaajalle. Omaksut uusia asioita nopeasti ja olet taitava ratkomaan ongelmia. Haluat tehdä työsi laadukkaasti ja palveluhenkisellä asenteellasi varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden. Kehität mielelläsi myös uudenlaisia toimintatapoja. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ja sinulta löytyy vähintään B-ajokortti. Tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta vaihteleviin työaikoihin.


Xylem tarjoaa tehtäviin kattavan perehdytyksen ja hyvät työsuhde-edut. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alasi ammattilaiseksi haasteellisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Työt alkavat joustavasti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Tomi Kolu viikosta 29 alkaen, puh. 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi.