(Poistunut julkaisusta)

Sähkötöiden johtaja
ATA Gears Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Etsimme nyt kunnossapidon tiimiimme

SÄHKÖTÖIDEN JOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään Tampereen toimipisteissämme.

Tehtävässä vastaat sähkötöiden turvallisesta ja lainmukaisesta toteutuksesta yhdessä ammattitaitoisen kunnossapitotiimimme kanssa. Konekantaamme lukeutuu satoja koneita ja laitteita, muun muassa lastuavaan työstöön, lämpökäsittelyyn, nostoihin ja mittauksiin. Työnkuvasi sisältää päivittäisen työn organisointia ja priorisointia, kunnossapidon työnohjausta, varaosien hankintaa sekä vianhakua. Osallistut ehkäisevän kunnossapidon suunnitelmien laatimiseen ja tarkasteluun sekä konekantamme modernisointeihin. Toimit tiiviissä yhteistyössä kone- ja laitetoimittajiemme sekä ulkopuolisten kunnossapitokumppaneidemme kanssa. Roolissasi vastaat myös kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmämme tehokkaasta käytöstä. Tavoitteenasi päivittäisessä työssäsi on varmistaa tehtaidemme laitteiden korkea käytettävyys ja parantaa näin tuottavuuttamme ja toimitusvarmuuttamme. Teet luonnollisesti tiivistä yhteistyötä tuotannon kanssa. Esimiehenäsi toimii kunnossapitopäällikkö.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on sähköinsinöörin, automaatioinsinöörin tai teknikon koulutus sekä aito kiinnostus ja halu kehittyä kunnossapidon maailmassa. S2 -sähköpätevyys on tehtävän ehdoton edellytys. Katsomme eduksesi kokemuksen työnjohtotehtävistä sekä teollisuuden sähkötöistä. Englanninkielinen tekninen sanasto on sinulle tuttua sekä taito etsiä tietoa kysymyksiin, joihin sinulla ei ole vielä valmiita vastauksia. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja joustava tiimipelaaja, jolla on halu kehittää kunnossapitomme toimintaa. Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta hyvää paineensietokykyä sekä taitoa priorisoida. Kunnossapidossa työtä tehdään meillä tällä hetkellä päivävuorossa liukuvalla työajalla.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen haastavien ja mielenkiintoisten tehtävien parissa. Olemme perheyritys, mikä tarkoittaa, että päätöksenteko on lähellä ja sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa asioiden kehittämiseen. Ympärilläsi työskentelee kahdeksasta (8) kunnossapitoasentajasta koostuva ammattitaitoinen, ratkaisukeskeinen ja vastuuntuntoinen tiimi. Loistavan työporukan, monipuolisten tehtävien ja laajan vastuun lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut sisältäen ateria- ja puhelinedun sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi www.voima.info -sivujemme kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Yhteyshenkilönä Voimassa toimii Matias Ketola p. 010 311 3888, matias@voima.info.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, toivottavasti kuulemme sinusta pian!