(Poistunut julkaisusta)

Sähkötöiden johtaja / projektipäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Omaatko kokemusta sähkötöistä sekä mahdollisesti työnjohdollisista tehtävistä?


Asiakkaamme etsii kauttamme sähkötöiden johtajaa Uudenmaan alueelle. Tehtävään kuuluu asiakkuus- sekä esimiesvastuu.

Projektipäällikkönä johdat, suunnittelet ja organisoit projekteja sekä osallistut työmaakokouksiin. Hakemamme tekijä on valmis tarvittaessa myös itse pukemaan haalarit ylleen.

Sähköasennus El-Tec Oy

Vahvasti kehittyvä vuonna 2007 perustettu, pääkaupunkiseudun alueella toimiva sähköalan yritys. Yrityksen asiakaskunta koostuu pääasiassa ammattirakennuttajista, rakennusliikkeistä ja kiinteistönomistajista. Asiakkaamme työllistää tällä hetkellä 15 sähköalan ammattilaista ja käytössään heillä on kahdeksan huoltoautoa.

---------- 

Mitä etsimme:

Omaat kokemusta työmaatoiminnasta sekä projektien läpiviennistä itsenäisesti alusta loppuun. Etsimällämme henkilöllä on usean vuoden työkokemus kiinteistöjen pien- ja suurjännitteisten laitteistojen parissa, sekä kokemusta uudis- ja saneerauskohteista.

Tehtävä vaatii vahvoja yhteistyötaitoja, kykyä opastaa työntekijöitä ja ratkoa käytännön ongelmia. Ajanhallinta, asioiden organisointi ja ongelmaratkaisukyky kuuluvat vahvuuksiisi. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä ja työhön tarttuvaa otetta.


---------- 


Odotamme  työnhakijoilta: 

  • S1 -pätevyys
  • kokemusta vastaavista tehtävistä
  • joustavuutta ja huolellisuutta
  • tiimityöskentelytaitoa
  • rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan
  • voimassa olevaan työ- sekä sähköturvallisuuskorttia
  • suomen kielen taitoa
  • B ajokorttia

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Tarjolla on kokoaikainen kokopäivätyö mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän parissa. Palkkaus määräytyy työhön valitun henkilön taustan perusteella. 

Työsuhde tullaan solmimaan vuokratyösuhteena, mutta tarjoamme mahdollisuuden vakinaistua kovassa nosteessa olevaan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopivan henkilön löytyessä. 

 

Ville Herold
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut
040 530 4366
ville.herold@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.