Sähkötöiden johtaja kiviainesliiketoimintaan
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

SÄHKÖTÖIDEN JOHTAJA / KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖ kiviaines liiketoimintaan 

YIT on Suomen johtava kiviainesten tuottaja ja meillä on pitkät perinteet omien murskauslaitosten kunnossapidossa ja laitteiden kehittämisessä. Lisäksi olemme pitkään panostaneet omaan laitosautomaatioon ja sen jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtäviisi kuuluu murskauslaitosten sähkötöiden johtaminen ja valvominen sekä käytössä olevien koneiden ja laitteiden sähköturvallisuudesta vastaaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu myös muut kunnossapitoon liittyvät tehtävät. Sinulla on taloudellinen vastuu omien työvaiheiden taloudesta, toimit esimiehenä 3-5:lle YIT:n sähköasentajalle sekä vastaat alihankinnan työvaiheiden johtamisesta. Esimerkillisellä ja vastuullisella toiminnallasi varmistat vastuualueesi aikataulun mukaisen, laadukkaan ja tuloksellisen toteutuksen työturvallisuudesta huolehtien.

Työntekopaikkasi voi sijaita joko Tuusulan Sammonmäessä tai Jyväskylässä. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus autoetuun. Lisäksi tarjoamme lounas- ja liikuntaedun sekä mahdollisuuden Chalets-loma-asuntojen vuokraamiseen.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta teollisuussähköistä ja työnjohtamisesta. Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus sekä sähköpätevyys (vähintään sähköpätevyys 2). Etsimällämme henkilöllä on kykyä toimia tiiminvetäjänä, valmius reissutyöhön sekä perus ATK-taidot. Sinulla on kustannustehokas ja taloudellinen ajattelutapa, kykyä ennakkosuunnitteluun ja ongelmanratkaisuun.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen.  

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Huhta, p. 040 508 1333 ja Joni Kokko, p. 040 032 6457.

Hae tehtävään 1.5.2019 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253951
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Joni Kokko
  • Puhelin: 040 032 6457
  • Sijainti: Tuusula Tai Jyväskylä