Sähkötekninen asiantuntija
Caverion Suomi Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2021

Miltä sinusta kuulostaisi työskennellä tiiviisti asiakasrajapinnassa mielenkiintoisten ja sopivasti haastavien tehtävien parissa? Etsimme nyt huippujoukkoomme asiantuntijaa Lahden toimipisteeseen. Vastuutehtävät liittyvät sopimusasiakkaiden kohteisiin Etelä-Suomen alueella.  Sinulla on määrättyjen asiakkuuksien sopimuksellinen vetovastuu, ja koordinoit kohteiden päivittäis- ja ennakkohuoltotöitä sekä kiinteistöjen vikakorjauksia. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tarjoamme sinulle ammatillista kehitystäsi tukevan ilmapiirin sekä avoimen ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset työskentelemään vastuullisessa roolissa, jossa avain asemassa on onnistunut yhteistyö asiakkaan kanssa. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja lounasedun, kuntosalipalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.

Menestyt tehtävässä hyvillä vuorovaikutustaidoillasi ja asiakaslähtöisellä asenteellasi. Sinulla on aikaisempaa kokemusta varmennetusta talotekniikasta sekä talotekniikan tai kiinteistönhuollon osaamista ja soveltuva alan koulutus. Arvostamme erityisesti talotekniikan prosessin tuntemusta ja katsomme eduksi kokemuksen sähköisten huoltokirjojen käytöstä. Työ on asiantuntijatyötä, jossa kohtaat monenlaisia ihmisiä ja jaat heille osaamistasi. Osaat innostaa muita ja työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen. Kykenet pitämään langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa ja pystyt hallitsemaan nopeasti muuttuvia tilanteita. Tarpeen mukaan olet myös valmis venymään ja paukkumaan yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Eduksi luetaan kyky toimia sähkökäytönjohtajana. 

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Laura Häyrinen 050 470 12 22 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi

Kiinnostuitko? Hae mukaan mahtavaan porukkaamme! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta jo tänään tai viimeistään 30.7.2021 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot