(Poistunut julkaisusta)

Sähkötekninen asiantuntija
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Sähkötekninen asiantuntija

Työavain 4-67-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 29.04.2019 kello 15:45
Tilapalvelut-liikelaitos , Teirinsyrjä 4 02770 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Talonrakennusalan ammattilainen! Haluatko mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset tekemään erilaisia projekteja osana mukavaa ja toimeliasta työporukkaa? Tule rakentamaan Espoota kanssamme! Vastaat itsenäisesti sähköteknisten vikakorjausten ohjaamisesta omille asentajille, urakoitsijoille, sekä sovituista vuosihuolloista. Toimenkuvaasi sisältyy mm. pienimuotoisten sähkötöiden työmaa-aikaista valvontaa, sekä korjausten yhteydessä tehtävästä kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamista. Tehtäväkenttäsi sisältää laajan- ja monipuolisen rakennuskannan ylläpidon tuomat erilaiset haasteet. Työnkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan. Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennusalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut!


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva sähköalan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto, teknillisen opiston insinööri- tai teknikkotutkinto, tai teknillisen koulun teknikkotutkinto.

Arvostamme kokemusta talonrakennushankkeiden sähkötöiden valvonta- ja sähkösuunnittelutehtävistä, sähköasennuksesta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kokemusta kunnallisesta toimintaympäristöstä


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2983,77 €/kk + mahdolliset kokemuslisät
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikkoLisätietoja tehtävästä
Sähkötekninen asiantuntija Pasi Maja
046 877 3905
pasi.maja@espoo.fi

Työpäällikkö Olli Kyllönen
043 824 9237
olli.kyllonen@espoo.fi