(Poistunut julkaisusta)

Sähkötekninen asiantuntija, Tilapalvelut
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Talonrakennusalan ammattilainen, tule rakentamaan Espoota kanssamme! Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa pääset osallistumaan rakennushankkeisiin osana mukavaa ja toimeliasta työyhteisöä.

Vastaat itsenäisesti hoidettavaksesi nimettyjen talonrakennushankkeiden sähkö- ja tietoteknisten järjestelmien toteutuksen työmaa- ja takuuaikaisesta valvonnasta. Lisäksi osallistut osaltasi myös hankkeiden sähkösuunnittelun ohjaukseen, sekä suunnitelmien kommentointiin ja hankekohtaiseen kehittämiseen. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä rakennuttamisesta vastaavan projektipalvelujen hankepäälliköiden, sekä oman Suunnittelupalvelut-palvelualueemme suunnitteluvaiheen hankepäälliköiden, sähkö-, rakenne- ja LVIA-asiantuntijoiden kanssa, sekä asiakastoimialojen vastuuhenkilöiden kanssa.

Hyvä tausta tehtävään on esimerkiksi sähkörakennuttamis- tai sähköurakointikokemus.

Yhteistoiminta ja kanssakäyminen hankkeen eri osapuolien kanssa on luonnollinen osa tehtävääsi. Tehtävässäsi osallistut myös toimintatapojemme ja rakennustemme kehittämistyöhön, jolla varmistamme onnistuneen rakennushankkeen läpiviennin sekä turvalliset ja terveelliset tilat ja rakennukset.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto (soveltuva sähköalan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto, teknillisen opiston insinööri- tai teknikkotutkinto, tai teknillisen koulun teknikkotutkinto).

Tehtävässä edellytetään kokemusta talonrakennushankkeiden sähkötöiden urakointi-, valvonta- tai suunnittelutehtävistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, hyvää tietotekniikkaosaamista, sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme kokemusta erilaisista urakkamuodoista ja tietomallityöskentelystä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 530 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. euroa. Rakennutamme kaupungin hankkeita vuosittain noin 70 - 120 miljoonan euron arvosta.

Sähköteknisen asiantuntija työskentelee Suunnittelupalvelujen Sähkötekniikka-yksikössä. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Tilapalvelut-liikelaitoksen Suunnittelupalvelut-palvelualue vastaa Espoon kaupungin toimitilahankkeiden, vuosikorjausten sekä sisäilmakorjausten suunnittelusta yhteistyössä asiakastoimialojen kanssa, sekä taloteknisten järjestelmien työmaavalvonnasta. Kohteet ovat laajuudeltaan vaihtelevia uudis- ja korjausrakennushankkeita.

Työaika: 36 h 45 min / viikko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Työ alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.