(Poistunut julkaisusta)

Sähkötekniikan suunnittelunharjoittelija Eltelille, Veikkola/Nurmijärvi
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019
Sähkötekniikan opiskelija - etsimme sinua! Eltel Networks Oy:lla on paikka avoinna suunnittelunharjoittelijana Veikkolassa, Nurmijärvellä. Tässä työssä pääset tekemään sähkön jakeluverkon rakentamisprojekteissa avustavia suunnittelun ja dokumentoinnin tehtäviä. Tukenasi on kokenut suunnittelija ja saat työhösi sekä käytettävään ohjelmaan hyvän perehdytyksen. Eltel mahdollistaa aloituksesi keväällä osa-/kokoaikaisena tilanteesi mukaan, kesällä pääset työskentelemään kokoaikaisesti ja jatkokin on syksyllä mahdollinen. Nyt tarjolla on työ arvostetussa yrityksessä, jossa on paljon uramahdollisuuksia. Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!
KUVAUS
Academic Work etsii suunnittelunharjoittelijaa Veikkolaan Nurmijärvelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Eltel Networks Oy:lla. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae jo tänään!
TYÖNKUVA
Tässä työssä teet avustavia suunnittelutehtäviä sähkön jakeluverkon rakentamisprojekteissa sekä teet dokumentointia verkkotietojärjestelmään. Tukenasi on kokeneempi suunnittelija ja osaamisesi kartuttua pääset työskentelemään itsenäisesti. Toimit Eltelin Veikkolan (Nurmijärvi) toimistolta käsin, mutta työhösi kuuluu myös maastossa käyntiä. Työaikasi ajoittuu arjelle klo 7-15:45.

Työhösi kuuluu mm.:
* Avustavat suunnittelutehtävät sähkön jakeluverkon rakentamisprojekteissa
* Dokumentointi verkkotietojärjestelmään
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on sähkötekniikan opiskelija tai vastavalmistunut, jolla on kiinnostusta avustaviin suunnittelutehtäviin ja dokumentointiin. Sinulla on jo kokemusta työelämästä, ja sitä kautta työelämän pelisäännöt tutut. Omaat tarkan, huolellisen ja järjestelmällisen työotteen. Olet aloitteellinen, aktiivinen ja itsenäiseen työhön kykenevä työntekijä. Koska työsi sijoittuu asiakasrajapintaan, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen kielen taito. Huomioithan hakiessasi myös, että Eltelin Veikkolan toimipisteelle ei pääse julkisella liikenteellä seitsemäksi aamulla, joten oma auto on suositeltava.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Sähkötekniikan opiskelusuuntaus
* Kiinnostusta suunnittelua ja dokumentointia kohtaan
* Tarkka, huolellinen ja järjestelmällinen työote
* Sujuva suomen kielen taito
* Ajokortti ja auto töihin pääsyä varten


Eduksi katsotaan kokemus sähköasennuksista.

Lähetä hakemuksesi välittömästi, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus ja työmäärä: Mahdollisimman pian, osa-/kokoaikainen kevät 2019, kesäkausi kokoaikainen

Kesto: Elokuun 2019 loppuun, jatko mahdollinen mikä valitulla henkilöllä on toive jatkaa

Paikka: Veikkola, Nurmijärvi

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 6.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu segmentteihin Power, Communication ja Other. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8000 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa vuonna 2017. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Avainsanat: sähkötekniikka, sähkövoimatekniikka, sähkösuunnittelu, dokumentointi