(Poistunut julkaisusta)

Sähkötekniikan projekti-insinööri
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019
Oletko sähkötekniikan osaaja, joka on kiinnostunut työskentelemään laivojen sähköjärjestelmien projektien parissa globaalissa toimintaympäristössä? Haluatko startata urasi suuressa ja kansainvälisessä yrityksessä sekä muokata työnkuvaasi oman osaamisesi mukaan? Mikäli olet aktiivinen tiimipelaaja ja haluat syventää osaamistasi vaihtelevien tehtävien parissa, älä aikaile vaan hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Tehtävä sopii sinulle, joka motivoidut vaihtelevista työtehtävistä. Haluat päästä haastamaan itseäsi työympäristössä, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittyä sähköalan projektiosaajana ja oppimaan lisää insinööritaitoa edellyttävistä työtehtävistä. Tehtävä tarjoaa laajat kehittymismahdollisuudet ja työnkuvaa on mahdollista muokata myös oman osaamisprofiilisi mukaan.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit meriteollisuuden projektien parissa. Tuet pääsuunnittelijaa vastaten muun muassa erilaisista sähkösuunnittelutehtävistä ja projektidokumentoinnista. Toimenkuvaasi kuuluu myös tehdastarkastuksia ja testauksia laivoilla. Tämän lisäksi vastaat tavaroiden lähetyksistä ja vastaanottamisista sekä suunnittelumateriaalien teosta. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja työnkuvaasi kuuluu paljon matkustamista.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sähkötekniikan tutkinto (DI/AMK)
* Ymmärrystä sähkövoimatekniikasta
* Kokemusta projekteista ja tuotannosta esimerkiksi kesätöiden tai harjoitteluiden kautta
* Halu työskennellä kansainvälisessä ympäristössä
* Sujuva englannin kielen taito
* Matkustusvalmius
* Ulospäinsuuntautunut ja aktiivinen luonne


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, tavoitteena rekrytoitua asiakasyritykseen
* Sijainti: Helsinki, Vuosaari
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.