(Poistunut julkaisusta)

Sähkötekniikan projekti-insinööri kansainväliseen yritykseen meriteollisuuden alalle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Oletko sähköalan insinööri tai diplomi-insinööri, joka on motivoitunut työskentelemään laivaprojektien parissa globaalissa toimintaympäristössä? Haluatko startata urasi ja päästä kehittymään suuressa ja kansainvälisessä yrityksessä meriteollisuuden alalla? Mikäli olet aktiivinen tiimipelaaja ja haluat syventää osaamistasi työskentelemisestä projektien parissa, älä aikaile, vaan hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista projekti-insinööriä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit meriteollisuuden projektien parissa. Toimit suunnittelupäällikön alaisuudessa vastaten muun muassa erilaisista suunnittelutehtävistä ja projektidokumentoinnista. Toimenkuvaasi kuuluu myös tehdastarkastuksia , materiaalilogistiikkaa, ja osaamisen mukaan takuutapauksen selvittämistä. Oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voit suuntautua joko enemmän suunnittelupuolelle tai asiakasrajapintaan.

Tehtävä sopii sinulle, joka motivoidut vaihtelevista työtehtävistä. Haluat päästä haastamaan itseäsi työympäristössä, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittyä sähköalan projektiosaajana ja oppimaan lisää insinööritaitoa edellyttävistä työtehtävistä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on mielellään sähköpuolen insinööri tai diplomi-insinööri. Sinulla on jotakin kokemusta projekteista ja sähkösuunnittelusta esimerkiksi kesätöiden tai harjoitteluiden kautta. Kokemusta tärkeämpää tässä tehtävässä on kuitenkin aktiivinen työote ja halu ottaa asioista selvää. Ennen kaikkea haluat työskennellä kansainvälisessä ympäristössä ja kommunikoit sujuvasti englanniksi. Mikäli haluat työskennellä asiakasrajapinnassa, edellytämme ulospäinsuuntautunutta ja avointa luonnetta sekä matkustusvalmiutta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* sähköpuolen insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto
* kokemusta suunnittelutehtävistä ja/tai projekteista
* kokemusta sähkövoimatekniikasta tai sähköautomaatiosta.
* halu työskennellä kansainvälisessä ympäristössä
* sujuva englannin kielen taito
* matkustusvalmius
* ulospäinsuuntautunut ja aktiivinen luonne


Eduksi katsomme Python- tai muun ohjelmointiosaamisen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian alkuvuodesta

Työmäärä: kokoaika

Kesto: 12 kk

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.11.2018

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.