(Poistunut julkaisusta)

Sähkötekniikan opiskelija työnjohdon ja asennuksen tehtäviin Eltelille, Lahti
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Sähkötekniikan opiskelija - etsimme sinua! Eltel Networks Oy tarjoaa mahdollisuuden viettää kesä työnjohdon ja sähköasennusten tehtävissä. Tukenasi on kokenut tiimi, mukava esimies ja saat työhösi hyvän perehdytyksen. Mikäli kesä sähköalan tehtävissä kiinnostaa, lue alta lisää!
KUVAUS
Academic Work etsii työnjohdon harjoittelijaa Lahteen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Eltel Networks Oy:lla. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae jo tänään!
TYÖNKUVA
Työnjohdon harjoittelijana työtehtäviisi kuuluu sekä asennustehtäviä maastossa Lahden alueella että työnjohdon tehtäviä Eltelin Lahden toimipisteessä. Otat vastaan työtilauksia ja valmistelet niitä, avaat työnumeroita ja jaat työt asentajille. Sen lisäksi työtehtäviin kuuluu laskuttamista loppuasiakkaalta, materiaalitilausten tekoa ja vastaanottoa sekä määrätyiltä osin esimiestehtäviä kuten toteutuksen valvontaa.

Työtehtäviisi kuuluu mm:


* Asennustehtäviä maastossa
* Työtilausten vastaanottoa ja valmistelua
* Työnumeroiden avausta ja töiden jakamista asentajille
* Laskuttamista loppuasiakkaalta
* Materiaalitilausten tekoa ja vastaanottoa
* Tarvittaessa toteutuksen valvontaa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on sähkötekniikan opiskelija tai vastavalmistunut, jolle työelämän pelisäännöt ovat tutut aiempien työtehtävien kautta. Olet aloitteellinen, aktiivinen ja itsenäiseen työhön kykenevä työntekijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen kielen taito, ja ajokortti löytyy takataskusta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Sähkötekniikan opiskelusuuntaus
* Kiinnostusta sähköasennuksia ja työnjohdon tehtäviä kohtaan
* Hyvät kommunikointitaidot ja itseohjautuva työote
* Sujuva suomen kielen taito
* Ajokortti


Eduksi katsotaan kokemus sähköasennustöistä.

Lähetä hakemuksesi välittömästi, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus ja työmäärä: Toukokuu 2019 sovitellen, kokoaikainen

Kesto: Elokuun 2019 loppuun, jatko mahdollinen

Paikka: Nikulankatu, Lahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 11.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu segmentteihin Power, Communication ja Other. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8000 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa vuonna 2017. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.

Avainsanat: sähkötekniikka, sähkövoimatekniikka, sähkösuunnittelu, dokumentointi