(Poistunut julkaisusta)

Sähkötekniikan insinööri / asiantuntija
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haemme Olkiluotoon

Sähkötekniikan insinööriä / asiantuntijaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt sähköinsinööriä ydinvoimalaitoksen ja Posivan sähköteknisiin tehtäviin.

Tehtäväsi liittyvät monipuolisiin voimalaitosyksiköidemme sähköjärjestelmien teknisiin selvityksiin, laitteiden ja järjestelmien uusintaan, kehittämiseen sekä käyttöiän hallintaan. Työhösi sisältyy osaamisestasi riippuen erilaisia laite- ja järjestelmätason vastuutehtäviä.

Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset.

Minkälaista henkilöä haemme?

  • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
  • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva sähkövoimatekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito, teollisuuden työkokemus ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus ovat eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

  • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.
  • HUIPPUTIIMI. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kasvaa ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antavat osaamiskeskuspäällikkö Jari Tauluvuori, puh. (02) 8381 2400 tai 050-0723 659 ja sähkötekniikan pääinsinööri Seppo Härmälä, puh. (02) 8381 3404.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!