(Poistunut julkaisusta)

Sähkötekniikan insinöörejä tarkastustehtäviin
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

Haemme sähkötekniikan insinöörejä laitteistotarkastustehtäviin Uudenmaan alueelle.

Tarkastajan tehtävänä ovat pääasiassa erilaisten kiinteistöjen ja teollisuuskokonaisuuksien laitteistojen varmennus- ja määräaikaistarkastukset, vaatimustenmukaisuuden arviointi ja kuntoarviot. Sähkötekniikan asiantuntijat toimivat esimerkiksi sähkölaitteistojen, hissien ja liukuportaiden sekä paloilmoitinlaitteistojen tarkastusten parissa. Toimipaikkasi on Helsingissä.

Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin koulutus, S2-pätevyystasoon vaadittava määrä sähkötekniikan opintoja sekä työkokemusta esimerkiksi tarkastustehtävistä, suunnittelusta, sähköasennuksista, käyttö- ja kunnossapitotehtävistä tai sähkö- tai energiateollisuuden tehtävistä. Eduksi on, jos tunnet sähköalaan liittyviä säädöksiä ja vaatimuksia. Voit olla oman alasi kokenut ammattilainen, joka kaipaa uusia mielenkiintoisia haasteita työuralleen tai vastavalmistunut, jolla on vahva motivaatio kehittyä tarkastustehtäviin. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Haluat tuottaa asiakkaillemme empaattisen, luotettavan ja edistyksellisen kokemuksen työssäsi. Suomen kielen taito on tehtävässä menestymisen edellytys ja englannin kielen taito on eduksi. Työssäsi tarvitset jonkin verran matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 17.3.2019.