(Poistunut julkaisusta)

Sähkötekniikan huoltopäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua.

 

Etsimme nyt kasvavaan ammattilaistiimiimme

 

SÄKÖTEKNIIKAN HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ

 

vakituiseen työsuhteeseen Oulun alueelle. Sähkötekniikan huoltopäällikön roolissa vastaat asiakkuuksien erinomaisesta hoitamisesta, toimit asentajatiimisi esimiehenä ja huolehdit asennus- ja huoltotöiden laskennasta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluu myös toiminnan kehittäminen ja työturvallisuudesta vastaaminen.

 

Odotamme sinulta sähköteknistä osaamista, insinöörin tai teknikon tutkintoa, hyviä sosiaalisia taitoja ja innokasta työotetta. Osaat suunnitella työtä ennakoivalla otteella ja pystyt ratkaisemaan kiperimmätkin tilanteet ripeästi yhdessä muun organisaation kanssa. Erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä ja viihdyt esimiehen roolissa. Tykkäät toivottavasti myös IT-järjestelmistä, sillä pääset opettelemaan uuden toiminnanohjausjärjestelmämme saloja sekä ottamaan haltuun monta muutakin järjestelmää, joita tulet tarvitsemaan päivittäisessä työssäsi.

 

Jos haluat päästä mukaan porukkaan, jossa nopeat käänteet ja haasteet eivät lopu, niin saatat olla hakemamme henkilö! Tarjoamme ison talon edut ja työn mukavassa ympäristössä.  L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan kanssamme!

 

Innostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian! Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä ja käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat hakuaikana lisätietoja tehtävästä yksikönpäällikkö Jani Oksalalta, 050 471 0084 tai jani.oksala@lassila-tikanoja.fi