Sähkötekniikan harjoittelija, Eltel Networks
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020
Sähkötekniikan opiskelija, tai vastavalmistunut - etsimme sinua! Asiakkaallamme on paikka avoinna suunnittelunharjoittelijana Veikkolassa, Kirkkonummella. Tässä työssä pääset tekemään sähkön jakeluverkon rakentamisprojekteissa avustavia suunnittelun, työohjauksen ja dokumentoinnin tehtäviä. Tukenasi on kokenut suunnittelija ja saat työhösi sekä käytettävään ohjelmaan hyvän perehdytyksen. Nyt tarjolla on työ arvostetussa yrityksessä, jossa on paljon uramahdollisuuksia. Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!
KUVAUS
Tässä työssä teet avustavia suunnittelu- ja työnohjaustehtäviä sähkön jakeluverkon rakentamisprojekteissa sekä teet dokumentointia verkkotietojärjestelmään. Tukenasi on kokeneempi suunnittelija ja osaamisesi kartuttua pääset työskentelemään itsenäisesti. Toimit Veikkolassa sijaitsevalta toimistolta käsin, mutta työhösi kuuluu myös maastossa käyntiä. Työaikasi ajoittuu arjelle klo 7.00-15.45

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset, haastavat ja koulutustasi vastaavat työtehtävät
* Loistavat urakehtiysmahdollisuudet
* Kattavan perehdytyksen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Avustavat suunnittelutehtävät sähkön jakeluverkon rakentamisprojekteissa
* Asiakasrajapinnassa toimiminen
* Dokumentointi verkkotietojärjestelmään

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on sähkötekniikan opiskelija tai vastavalmistunut, jolla on kiinnostusta avustaviin suunnittelu- ja työohjaustehtäviin sekä dokumentointiin. Sinulla on jo kokemusta työelämästä, ja sitä kautta työelämän pelisäännöt tutut. Omaat tarkan, huolellisen ja järjestelmällisen työotteen. Olet aloitteellinen, aktiivinen ja itsenäiseen työhön kykenevä työntekijä. Koska työsi sijoittuu asiakasrajapintaan, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen kielen taito. Huomioithan hakiessasi myös, että Veikkolan toimipisteelle ei pääse julkisella liikenteellä seitsemäksi aamulla, joten oma auto on suositeltava.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Sähkötekniikan opiskelusuuntaus
* Kiinnostusta suunnittelua ja dokumentointia kohtaan
* Tarkka, huolellinen ja järjestelmällinen työote
* Sujuva suomen kielen taito
* Ajokortti ja auto töihin pääsyä varten

Eduksi katsotaan kokemus sähköasennuksista

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kuukautta, jatko mahdollinen
* Sijainti: Veikkola
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eltel networksin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita läpi saapumisjärjestyksessä. Haku on auki 24.3. saakka.
MUUTA TIETOA
Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 6700 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,1 miljardia euroa vuonna 2019. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1346301
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kirkkonummi