(Poistunut julkaisusta)

Sähkötekniikan asiantuntija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Kiinteistötekniikan alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt kasvavaan ammattilaistiimiimme

SÄHKÖPALVELUIDEN ASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Tehtävässä vastaat sähköpalveluiden päivittäisen toiminnan organisoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä työnjohtajien sekä projektipäälliköiden kanssa. Työtehtäväsi koostuu sähkönasiantuntijapalveluiden ja huoltotoiminnan johtamisesta, työntekijäresurssien huolehtimisesta sekä asiakasyhteistyöstä ja palvelujemme myynnistä. Osallistut toiminnan kehittämiseen yhdessä yksikkömme kanssa.

Koulutukseltasi olet joko teknikko tai insinööri. Sinulta löytyy työkokemusta työnjohto- ja projektitehtävistä. Keskijännitetyökokemuksesta saat plussaa. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja kehityssuuntautunut. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja olet palvelu- ja myyntihenkinen. Edellytämme suomen ja englannin kielen taitoa sekä tietoteknistä osaamista. Tehtävä edellyttää vähintään B-ajokorttia.

Tarjoamme innovatiivisen ja kehitysmyönteisen työyhteisön ja työn, jossa todella pääset vaikuttamaan! L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan kanssamme!

Täytä hakemus palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta 28.9. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jukka Kuvaja, puh. 050 385 7201 perjantaisin klo 12-13.