Sähkötekniikan asiantuntija, ylläpidon ja kunnossapidon johtaminen
Granlund Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2021

Sähkötekniikan asiantuntija, ylläpidon ja kunnossapidon johtaminen

Olisitko sinä etsimämme sähkötekniikan ammattilainen, joka haluaa osaamisellaan tehdä kiinteistöjen ylläpidosta ja kunnossapidosta sujuvaa? Kiinteistöjohtamisen tiimimme kaipaa sinua vahvistuksekseen.

Tulet työskentelemään ylläpidon ja kunnossapidon asiantuntijana mukavassa ja joustavassa työyhteisössä. Ylläpidon asiantuntijana voit esimerkiksi määrittää huoltosuunnitelmia taloteknisille järjestelmille, koordinoida tiedonkeruuta rakennushankkeissa tai kehittää, raportoida ja analysoida asiakkaan ylläpitoprosesseja.

Pääset myös arvioimaan kiinteistöjen sähkötekniikan kuntoa ja korjaustarpeita, suunnittelemaan kunnossapitoa portfoliotasolla sekä osallistumaan vuosittaisiin auditointeihin ja kohdekartoituksiin.

Tiimisi asiakkaina voivat olla kotimaiset ja ulkomaiset kiinteistösijoittajat, kaupan ja koulutuksen sektori tai terveydenhoito ja julkinen sektori. Palveluissamme korostuvat mm. asiakasymmärrys, tiedolla johtaminen, vastuullisuus ja jatkuvan parantamisen periaate. Haluamme tuottaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen aktiivisesti toimien sekä digitaalisia työkaluja hyödyntäen.

 Ympärilläsi on rento ja ammattitaitoinen työyhteisö. Kannustamme sinua oppimaan uutta, toivomme sinun tuovan esille omia näkemyksiäsi ja tarjoamme vapautta sekä vastuuta työtehtävissä. Haluamme ottaa sinut mukaan vaikuttamaan kehitykseemme ja tuomaan oman persoonasi mukaan hyvään porukkaamme.

Työhön sisältyy jonkin verran matkustamista, lähinnä kotimaassa ja tarvittaessa Suomen lähialueilla.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 000 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita. 
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme. 
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman paidan päälle. 
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI, insinööri AMK) sähkövoimatekniikan alalta. Aiempi alan työkokemus esim. kiinteistöpalveluiden työnjohdollisista tehtävistä, kunnossapidon hallinnasta, kiinteistökonsultoinnista tai suunnittelusta on sinulle etu. Tehtävässä pärjääminen edellyttää oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja palveluhenkisyyttä. Työkielesi on suomi, mutta työtä tehdään myös englanniksi.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?
Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella keskiviikkoon 18.8.2021 mennessä osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?565b6565. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Emilia vastaa niihin mielellään. Hänet tavoitat seuraavasti:

Ryhmäpäällikkö Emilia Salovaara, p. 040 026 8602, tavoitettavissa to 8.7. klo 9–11 ja ti 13.7. klo 12–14

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Tutustu Granlundiin, uratarinoihin ja muihin avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.granlund.fi/rekry
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot