(Poistunut julkaisusta)

Sähkötekniikan asiantuntija kansikonelaitteiden huolto-osastolle
Kongsberg Maritime Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Vahvistamme globaalia asiakastukeamme ja haemme Rauman kansikonelaitteiden huolto-osastolle teknisen tuen sähkötekniikan asiantuntijaa. Työ on pääosin tiimityöskentelyä, mutta vaatii myös itsenäistä, vastuullista ja omatoimista otetta. Kongsbergilla kannatamme keskustelevaa ja avointa työilmapiiriä ja kokeneemmat työntekijämme ovat tukena tarvittaessa.

Teknisen tuen asiantuntijana toimit globaalisti asiakkaidemme ensisijaisena teknisenä tukena antaen teknisiä neuvoja sekä avustaen kansikonelaitteisiin liittyvien ongelmien ratkaisussa. Avustat asiakkaita ja huoltoverkostoa vian määrittelyssä ja siihen ratkaisun löytämisessä. Lisäksi laadit asiakkaille tuotteeseen liittyviä huolto-ohjeistuksia.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta (AMK) tai muuta vastaavaa koulutusta sekä teknisten piirustusten lukutaitoa. Omaat ratkaisukeskeisen ajattelumallin ja hallitset englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti. Omaat hyvät yhteystyö- ja kommunikointitaidot. Sinulta odotetaan myös tarvittaessa matkustusvalmiutta ja kykyä itsenäiseen sekä järjestelmälliseen työskentelyyn.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi CV:n kera 18.11.2019 mennessä osoitteeseen https://www.kongsberg.com/careers/vacancies/sahkotekniikan-asiantuntija/.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Mäkinen, puh. 040 562 5142.

Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta: www.km.kongsberg.com.