(Poistunut julkaisusta)

Sähkötarvikkeiden myyjä, Castor AS
Castor AS

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2019

Thor G. Pettersen perusti Castorin vuonna 1978. Toiminta-ajatuksena oli kehittää, valmistaa ja myydä kiinnitystarvikkeita Norjan markkinoilla. Castor tunnetaan aikaa säästävien kiinnikkeiden valmistajana ja toimittajana. Tuotteet soveltuvat sähkö- ja mekaanisiin kiinnityksiin kaikenlaisille pinnoille. Castor on tuonut ensimmäisenä markkinoille merkittävän määrän ainutlaatuisia tuotteita. Useat johtavat kansainväliset kiinnikevalmistajat ovat valinneet Castorin tuotteidensa markkinoijaksi. Yhdessä Castorin omien tuotteiden kanssa on saavutettu markkinoiden laajin valikoima kiinnikkeitä, mikä takaa tehokkuuden, laadun ja luotettavuuden. Castorin tuotteita viedään nykyään useaan Euroopan maahan. Markkinointi Suomessa toimii sopimuskumppanin toimesta. Tällä yhteistyöllä myös suomalaiset asiakkaat voivat hyötyä Castorin tuotteista. Käy Castorin sivuilla katsomassa lisää: www.castoras.fi

Haluatko olla tärkeä osa jatkuvasti kasvavaa yritystä? Pidätkö organisaatiosta, jossa pystytään toteuttamaan nopeitakin päätöksiä? Haluatko työskennellä markkinoiden johtavien tuotteiden kanssa? Mikäli vastasit kyllä, voit olla oikea henkilö tehtävään! Etsimme Castorin kasvavaan yritykseen henkilöä tehtävään

MYYJÄÄ / MYYNTIAGENTTIA

Etelä- ja Keski-Suomeen

Tehtäväsi myyjänä on kontaktoida sähköasennusliikkeitä ja sähköalan kauppiaita Etelä- ja Keski-Suomen alueella. Etsit aktiivisesti rakennushankkeita, joissa kustannustehokkaat tuotteemme säästävät aikaa ja rahaa. Toimimme yhteistyössä suurimpien valtakunnallisten tukkukauppiaiden kanssa edistäen asemaamme Suomen markkinoilla.

Rakennat suhteita sähköasennusliikkeisiin ja tukkukauppiaisiin. Kierrät aktiivisesti rakennustyömaita esittelemässä ratkaisujamme. Tehtävään kuuluu myös yhteistyössä tukkukauppiaiden kanssa messujen suunnittelu ja niihin osallistuminen.

Sopiva asuinpaikka on Helsingin seudulla. Voit työskennellä joko työntekijänä suoraan Castorilla, tai vaihtoehtoisesti myyntiagenttina Castorin nimissä, jolloin laskutat Castoria tehdyn työn mukaan, oman yrityksesi kautta.
Raportoit työstäsi Castorin Export / Retail Managerille Norjaan.

Olet aikaisemmin toiminut sähköasentajana, tai sinulla on muuta sähköalan kokemusta. Sinua kiinnostaa myyntityö ja haluat menestyä työssäsi. Kehität ja kasvatat itsenäisesti vastuualuettasi. Toimit yrityksen käyntikorttina. Työ on liikkuvaa ja vaatii itsenäistä otetta työskentelyyn. Kokemus myynnistä ei ole pakollista tähän tehtävään, sillä yritys järjestää uudelle myyjälle kattavan koulutuksen tehtävään. Riittää siis, että myynti kiinnostaa sinua aidosti.

Kielitaitovaatimukset: suomen kielen kiitettävä osaaminen sekä englannin kielen hyvä osaaminen ovat pakollisia tehtävässä.

Tarjoamme sinulle eturivin paikan olla osa kasvaa yritystä Suomessa. Ammattimainen Pohjoismainen myyntitiimimme tukee sinua työssäsi. Käyttöösi saat työsuhdeauton.

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa Juhani Äikäs puh. +358 40 663 4711, email: juhani.aikas@adecco.fi, Adecco Finland Oy