(Poistunut julkaisusta)

Sähkötarvike/valaisinmyyjä Turkuun
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Etsimme asiakkaallemme, johtavalle sähköalan suunnittelu/urakoitsija/sähköasennusasiakkaallemme reipasta myyjää sähkötarvike- ja valaisinmyymälään. Tarjolla on töitä niin yksityiskotitalouksien sekä mahdollisesti myös ammattiostajien (sähköurakoitsijat, asentajat) palvelemisessa.

Myyjän tehtäviin sisältyy mm. erittäin suuri valikoima valaisimien myyntiä sekä myös sähkötarvikkeiden (johdot, rasiat, paristot...) myyntiä ja neuvontaa. Hakijan innostuksesta / osaamisesta riippuen tarjolla on töitä myös ammattiostajien palvelussa, jolloin osaamista vaaditaan entistä laajemmin.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen, suunnitelmallisen urakehityksen, paljon töitä erittäin hyvässä työympäristössä mukavien työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Työajat vaihtelevat arkisin klo 8 ja 19 välillä, myös lauantaitöitä, joskus myös sunnuntaitöitä on tarjolla.

Mikäli pidät asiakaspalvelusta, ymmärrät tai koet sähköalaa omaksi mielenkiinnon kohteeksi, lähetä hakemuksesi nopealla aikataululla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Valittava hakija työllistyy suoraan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lisätiedot p. 0400-946 007 Juha Oksanen / Smile

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.