(Poistunut julkaisusta)

Sähkötarvikemyyjä
SLO OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja ja alansa edelläkävijä. SLO palvelee asiakasyrityksiään verkossa ja 36 toimipisteessä asiakaskohtaisilla ratkaisuilla, luotettavalla logistiikalla, korkealaatuisilla tuotteilla sekä ammattitaitoisella ja innostuneella henkilöstöllä. Yrityksen liikevaihto on n. 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 500 henkilöä. SLO kuuluu kansainväliseen Sonepar-konserniin, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja.

 

Haemme Kokkolan toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

 

SÄHKÖTARVIKEMYYJÄ

 

TEHTÄVIISI KUULUU

Olet tärkeä osa SLO:n myyntitiimiä ja varmistat osaltasi ensiluokkaisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme. Päävastuullasi on asiakaspalvelu ja myynti noutomyymälässä. Lisäksi palvelet aktiivisesti nimettyjä asiakkaita sekä kontaktoit uusia, potentiaalisia asiakkaita. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa.

 

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Pääset osaksi avointa, innostavaa ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja panostamme vahvasti myös osaamisesi kehittämiseen.

 

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on sähkötekninen koulutus ja/tai kokemusta sähköalasta sekä tuntemusta sähkötarvikkeista. Haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja joustava tiimipelaaja, joka on valmis hoitamaan monipuolisia myyntitehtäviä ja kehittymään niissä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

 

 

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Kari Katajisto puh. 050 568 3542, kari.katajisto@slo.fi

 

 

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään http://www.slo.fi/jobs/ linkin kautta 3.12. mennessä.