(Poistunut julkaisusta)

Sähkötarvikemyyjä
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Haemme Kouvolan toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

SÄHKÖTARVIKEMYYJÄ

TEHTÄVIISI KUULUU

Olet tärkeä osa SLO:n myyntitiimiä ja varmistat osaltasi ensiluokkaisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme. Päävastuullasi on asiakaspalvelu ja myynti noutomyymälässä. Lisäksi palvelet aktiivisesti nimettyjä asiakkaita sekä kontaktoit uusia, potentiaalisia asiakkaita. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osana hyvin monipuolisten tehtävien parissa.

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Pääset osaksi avointa, innostavaa ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja panostamme vahvasti myös osaamisesi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on sähkötekninen koulutus ja/tai kokemusta sähköalasta sekä hyvä sähkötarvikkeiden tuntemus. Haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja joustava tiimipelaaja, joka on valmis hoitamaan monipuolisia myyntitehtäviä ja kehittymään niissä.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Petri Kallonen puh. 050 568 3803 tai Itä-Suomen aluejohtaja Markku Kiukas puh. 050 568 3862, markku.kiukas@slo.fi.

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 27.1. mennessä.