(Poistunut julkaisusta)

Sähkötarvikemyyjä
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2018

Haemme Lahti toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

SÄHKÖTARVIKEMYYJÄ

TEHTÄVIISI KUULUU

Olet tärkeä osa SLO:n myyntitiimiä ja varmistat osaltasi yhdessä muiden tiimiläisten kanssa ensiluokkaisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme. Vastaat osaltasi noutomyymälän asiakaspalvelusta sekä muista monipuolisista tehtävistä. Lisäksi palvelet aktiivisesti nimettyjä asiakkaita sekä kontaktoit uusia, potentiaalisia asiakkaita.

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoima. Pääset osaksi avointa, innostavaa ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja panostamme vahvasti myös osaamisesi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on sähkötekninen koulutus ja/tai kokemusta sähköalasta sekä hyvä sähkötarvikkeiden tuntemus. Haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja joustava tiimipelaaja, joka on valmis hoitamaan monipuolisia myyntitehtäviä ja kehittymään niissä.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa Lahden myyntipäällikkö Jouko Eronen p. 050 568 2702, jouko.eronen@slo.fi tai Itä-Suomen aluejohtaja Markku Kiukas p. 050 568 3862, markku.kiukas@slo.fi.

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 12.12.2018 mennessä.