(Poistunut julkaisusta)

Sähkötarvikemyyjä
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Haemme Helsinkiin Konalan myymälään aktiivista, asiakaskeskeistä ja ammattimaista

SÄHKÖTARVIKEMYYJÄÄ

TEHTÄVIISI KUULUU

Olet tärkeä osa SLO:n myyntitiimiä ja varmistat osaltasi ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta asiakkaillemme. Vastaat osaltasi noutomyymälän asiakaspalvelusta sekä muista monipuolisista tehtävistä. Lisäksi palvelet aktiivisesti nimettyjä asiakkaita sekä kontaktoit uusia, potentiaalisia asiakkaita. Tässä tehtävässä pääset mahdollistamaan, että SLO on asiakkaillemme helpoin paikka asioida.

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman sekä palkkauksen, johon voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa. Pääset osaksi avointa, innostavaa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Digitaaliset ratkaisumme ovat toimialan kärkeä, joista esimerkkeinä mobiilikauppa SLO App ja uudistettu verkkokauppa. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja panostamme vahvasti myös osaamisesi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja joustava tiimipelaaja, joka on aidosti kiinnostunut hoitamaan monipuolisia myyntitehtäviä ja kehittymään niissä. Haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Edellytämme sähköteknistä tai kaupallista koulutusta ja sähkötarvikkeiden tuntemuksesta on sinulle hyötyä.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Konalan myyntikonttorin myyntipäällikkö Jorma Heijari p.0505682502

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään: http://www.slo.fi/jobs -sivujen kautta viimeistään 27.6.