(Poistunut julkaisusta)

Sähkötarvikemyyjä
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Haemme Vaasan toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

SÄHKÖTARVIKEMYYJÄ

TEHTÄVIISI KUULUU

Olet tärkeä osa SLO:n myyntitiimiä ja varmistat osaltasi yhdessä muiden tiimiläisten kanssa ensiluokkaisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme. Vastaat osaltasi noutomyymälän asiakaspalvelusta sekä muista monipuolisista tehtävistä. Lisäksi palvelet aktiivisesti nimettyjä asiakkaita sekä kontaktoit uusia, potentiaalisia asiakkaita.

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman sekä palkkauksen, johon voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa. Pääset osaksi avointa, innostavaa ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja panostamme vahvasti myös osaamisesi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on sähkötekninen tai kaupallinen koulutus sekä hyvä sähkötarvikkeiden tuntemus. Haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja joustava tiimipelaaja, joka on valmis hoitamaan monipuolisia myyntitehtäviä ja kehittymään niissä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa Vaasan myyntipäällikkö Markku Koski p. 050 568 3502 tai etunimi.sukunimi@slo.fi.

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 25.2.2018 mennessä.