(Poistunut julkaisusta)

Sähkötarvikemyyjä Vantaalle - yhdistä sähkötekniikka ja myynti
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Haemme Vantaan Tuupakan toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

 

SÄHKÖTARVIKEMYYJÄ

 

TEHTÄVIISI KUULUU

Olet tärkeä osa SLO:n osaavaa myyntitiimiä ja varmistat osaltasi ensiluokkaisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme. Päävastuualueeseesi kuuluvat asiakaspalvelu ja myyntitehtävät noutomyymälässä. Hoidat ja kontaktoit aktiivisesti myös sinulle nimettyjä asiakkaita sekä uusia, potentiaalisia asiakkaita. Pääset työskentelemään myyntitiimissä monipuolisten tehtävien parissa.

 

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme Suomen parhaimman ja laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja panostamme vahvasti osaamisesi kehittämiseen.

 

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on sähkötekninen koulutus ja/tai kokemusta sähköalasta sekä hyvä sähkötarvikkeiden tuntemus ja halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja joustava tiimipelaaja, joka on innostunut monipuolisista myyntitehtävistä a jolla on halua kehittyä niissä.

 

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Jani Lehtinen puh. 050 568 2211. Jani on tavoitettavissa parhaiten pe 10.5 klo 12-14 välisenä aikana.

 

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 17.5. mennessä.