(Poistunut julkaisusta)

Sähkötarvikemyyjä Vaasaan
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Haemme Vaasan toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

 

SÄHKÖTARVIKEMYYJÄ 

 

TEHTÄVIISI KUULUU

Olet tärkeä osa SLO:n myyntitiimiä ja varmistat osaltasi ensiluokkaisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme. Päävastuullasi on asiakaspalvelu ja myynti noutomyymälässä. Lisäksi palvelet aktiivisesti nimettyjä asiakkaita sekä kontaktoit uusia, potentiaalisia asiakkaita. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa.

 

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Pääset osaksi avointa, innostavaa ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja panostamme vahvasti myös osaamisesi kehittämiseen.

 

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on sähkötekninen koulutus ja/tai kokemusta sähköalasta sekä hyvä sähkötarvikkeiden tuntemus. Haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja joustava tiimipelaaja, joka on valmis hoitamaan monipuolisia myyntitehtäviä ja kehittymään niissä. Tehtävä edellyttää erinomaista ruotsin- ja hyvää suomen kielen hallintaa.

 

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Markku Koski puh. 050 568 3502, markku.koski@slo.fi

 

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 9.9. mennessä.