(Poistunut julkaisusta)

Sähkötarvikemyyjä Kotkaan - sähköalan ammattilainen
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Haemme Kotkan toimipisteeseen sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

 

SÄHKÖTARVIKEMYYJÄ

 

TEHTÄVIISI KUULUU

Olet tärkeä osa SLO:n myyntitiimiä ja varmistat osaltasi ensiluokkaisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme. Päävastuullasi on asiakaspalvelu ja myynti noutomyymälässä. Lisäksi palvelet aktiivisesti nimettyjä asiakkaita sekä kontaktoit uusia, potentiaalisia asiakkaita. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osana hyvin monipuolisten tehtävien parissa.

 

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Pääset osaksi avointa, innostavaa ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja panostamme vahvasti myös osaamisesi kehittämiseen.

 

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on sähkötekninen koulutus ja/tai kokemusta sähköalasta sekä hyvä sähkötarvikkeiden tuntemus. Haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja joustava tiimipelaaja, joka on valmis hoitamaan monipuolisia myyntitehtäviä ja kehittymään niissä.

 

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Pekka Sunila puh. 050 568 3842 tai Itä-Suomen aluejohtaja Markku Kiukas puh. 050 568 3862. Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@slo.fi.

 

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 16.6. mennessä.