(Poistunut julkaisusta)

Sähkötaitoinen tekninen kiinteistönhoitaja Espooseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Etsimme nyt Espooseen 

TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

Mitä tarjoamme sinulle? 
Tarjoamme sinulle työpaikan missä pääset vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön ja työnkuvasi kehittämiseen. Kilpailukykyinen palkka on osa pakettia ja työ on kokoaikainen ja vakituinen arkityö ja työpäivät ovat pääsääntöisesti kello 7-16 välillä. Tulevassa tiimissäsi vallitsee hyvä ja huumorintajuinen ilmapiiri. 

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  

Tehtäväsi 
Tehtävänäsi on vastata liikekiinteistöjen päivittäisestä kiinteistöhuollosta. Pääset hyödyntämään omaa osaamistasi viihtyisässä ilmapiirissä ja hyvin johdetussa tiimissä. Toimit kokonaisvaltaisesti kiinteistöjen ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävissä. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, joiden parissa työnteko on sekä mukavaa että tehokasta.  

Kohteen teknisenä kiinteistönhoitajana vastaat kiinteistön järjestelmien käytöstä, huollosta ja valvonnasta

Työpäiviisi kuuluu muun muassa alla listattuja tehtäviä
- Paloilmoitinjärjestelmän käyttö ja ylläpito
- Sähkötyöt
- Sprinklerijärjestelmän käyttö ja ylläpito
- Turva- ja merkkivalaistusjärjestelmien käyttö, ylläpito ja valvonta
- IV-koneiden seuranta ja kevät/syyshuollot
- Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien käyttö ja huolto
- Urakoitsijoiden tilaus ja valvonta
- Huoltokirjan ylläpito (esim. palvelupyynnöt, käyttöpäiväkirjan pito ja kausitehtävien teko ja kuittaus)
- Viikkoraportointi esimiehelle
- Sovittujen kausihuoltojen valvonta ja aikataulutus
- Ulkoaluetyöt


Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähköasentaja, kiinteistönhoitaja, LVI-asentaja,  putkiasentaja) ja aiempaa kokemusta teknisistä kiinteistöhuoltotehtävistä ja sähkötöistä ja sinulta luonnistuvat mm. sähkövikakeikat ja vianetsintä. Tehtävässä tarvitset myös aikaisempaa kokemusta liike- hotelli tai tuotantokiinteistöistä.

Olet luonteeltasi yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Osaat priorisoida asioita ja viihdyt työssä, jossa tarvitset itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. 

Erinomainen kirjallinen suomen kielen taito on tarpeen, koska kohteessa on käytössä huoltokirja. Ratin taakse pitää pystyä hyppäämään ja B-ajokortti, sekä työturvallisuuskortti ovat  edellytyksenä tehtävään valittavalla henkilöllä.  Lisäksi toivomme, että olet toimeen tarttuvaa sorttia ja kanssasi on kiva tehdä töitä.

Mitä seuraavaksi?
Täytä hakemus 31.1. mennessä, jos tämä kuulosti sinulle passelilta työpaikalta. Hakemukselle ei tarvitse liittää erillistä ansioluetteloa ja hakukirjettä, kunhan täytät hakulomakkeen huolella. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 9-14 välillä palveluesimies Juho Mäkinen puh. 050 364 4621.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.